Zeekit

Effektiv utnyttelse av flere posisjoneringsteknologier for å redusere kostnader, øke inntjening, forbedre kundeservice, dokumentere, varsle og gi økt trygghet står i fokus for løsningene fra Zeekit.

Zeekit leverer nettbaserte løsninger som er integrert med hardware for blant annet posisjonsdata. Løsningene bidrar på følgende områder for kundene:

  • reduserte kostnader
  • god dokumentasjon
  • økt inntjening
  • bedre kundeservice                                                                                       

 

Kundeeksempel Fleetzeek: NCC

 

Det nordiske entreprenørselskapet NCC er en av Zeekits mange kunder. NCC vinner en rekke kontrakter knyttet til veivedlikehold. For NCC er det avgjørende å ha en løsning som gjør at de oppfyller kravene i funksjonskontraktene. Zeekits løsning sørger for at NCC kan dokumentere sin leveranse i henhold til funksjonskontrakten.

 

 

 

Kundeeksempel  Mobilezeek: Veolia

 

Mobilezeek assistansealarmer er en tjeneste for folk som har en utrygg arbeidssituasjon og har behov for å kunne varsle sine omgivelser raskt. Ved et enkelt tastetrykk varsler du kollegaer, vaktselskap eller begge om at du har behov for assistanse. Mobilezeek assistansealarmer kan være din mobiltelefon eller en GPS-enhet som bæres i belte eller snor.

–         varsling

–         posisjonering

–         økt trygghet

Mange ansatte i norske selskaper kan tidvis befinne seg i farefulle situasjoner. Folk som håndterer kontanter, og som kanskje arbeider uten kolleger i nærheten. Busselskapet Veolia har valgt å utstyre mange av sine sjåfører med en mobil alarm fra Zeekit. Løsningen er et uttrykk for selskapets fokus på arbeidet med Helse, miljø og sikkerhet (HMS).

 

Les mer på: www.zeekit.no