Webfleet

 

 

 

WEBFLEET

 

Når arbeidstyrken din er ute og kjører, kan det være vanskelig å holde styr på den daglige driften. TomTom har løst dette problemet med WEBFLEET, et online-program som gir deg muligheten til å administrere flåten din 24 timer i døgnet fra en hvilken som helst PC.

Det skal ikke installeres noen programmer. Du skal bare åpne TomTom webfleet via en webbrowser, så kan du enkelt administrere hele driften fra ditt skrivebord.

Brukervennlig

 

: Det intuitive brukergrensesnittet, den tydelige strukturen og de logisk grupperte funksjonene gjør TomTom WEBFLEET meget lett å bruke. Du kan tildele ikoner til forskellige kjøretøytyper og få en oversikt over forskjellige grupper av kjøretøy. Posisjonen for hvert kjøretøy oppdateres automatisk på kartet. Og fordi TomTom WEBFLEET er en abonnementstjeneste, får du alle kart og oppgraderinger, automatisk og når du har bruk for dem.

 

Sikkert

 

Vi forstår at du har bruk for pålitelig tilgang 24 timer i døgnet til flåtestyringsprogrammet ditt og komplett sikkerhet hele tiden. Så bare slapp av. TomTom WEBFLEET har en fremragende oppetid, og det er kun tilgang via en sikker online-konto ved bruk av din personlige id og ditt passord. Det er grunnen til at tjenesten TomTom WEBFLEET blir benyttet av mer enn 10.000 forretningskunder, som håndterer over 150.000 kjøretøy i hele verden.

 

Smart

 

Med TomTom WEBFLEET er alt som du skal bruke for å håndtere dine nyttekjøretøy, rett for hånden. Du kan overvåke reaksjonstider og forhold mellom kjøring/pauser, få effektivitetsrapporter for siste kvartal, sende tekstbeskjeder eller omdirigere en sjåfør med bare et par tastetrykk. Fordi det er et webbasert program, er det heller ikke noen interne it-omkostninger å bekymre seg om. Hvor smart er ikke det?

Mer Informasjon? Ta kontakt med Svein Tore Nummedal:

Svein.tore.nummedal@cappelendamm.no mobil: 90173400 / 21617838