PRO9150

PRO9150PRO9150
Beskrivelse

PRO 9150 – hovedtrekk
Få et «bredere» syn på besparelsene med 5″ skjerm på TomTom PRO 9150. Den er den perfekte forretningspartner på veien, designet for å spare tid og penger uten at det går ut over sikkerheten til mobile medarbeidere. Det er spesielt nyttig hvis din bedrift har flere sjåfører som bytter mellom ulike kjøretøy, og du trenger en allsidig løsning som kan flytte med dem.
Klarere effektivitet
5″ skjerm gir sjåførene dine klare visuelle instruksjoner, slik at de kan navigere til kundene på kortest mulig tid og med maksimal drivstoffeffektivitet. Større skjerm betyr at sjåførene lettere kan utføre sine administrative oppgaver på enheten. Drop-down-menyer, rapportering av arbeidstid, sende meldinger – det går lett med PRO9150.
Arbeidstakers følgesvenn
PRO 9150 er svært brukervennlig, du trenger ikke engang lese instruksjonene. Det gir sjåførene den beste ruten når som helst på dagen og guider dem utenom trafikk. I tillegg er det taleinstruksjoner, slik at sjåførene ikke trenger å flytte øynene fra veien, og en forventet ankomsttid, som er til å stole på.

Være på kontoret
Som en del av produktet Smart ™ er PRO 9150 er alltid koblet til kontoret og gir sanntidsinformasjon som gjør at sentralen kan spore hvert enkelt kjøretøy og alltid sende den best plasserte personen for jobben. Alle data om kjørelengde, arbeidstid og data om drivstoffeffektivitet samles inn og sendes til WEBFLEET og gir god oversikt og enkelt å ta ut gode rapporter.

 

Mer Informasjon? Ta kontakt med Svein Tore Nummedal:

Svein.tore.nummedal@cappelendamm.no

mobil/telefon : 90173400 / 21617838