PRO7150

PRO7150 TRUCKPRO7150
Beskrivelse

PRO 7150 – hovedtrekk
Få et bredere syn på besparelsene med 5″ skjerm på TomTom PRO 7150. Det er den perfekte forretningspartner på veien, designet for å spare tid og penger uten at det går på sikkerheten løs når det gjelder mobile medarbeidere.

Klarere effektivitet
5″ skjerm gir dine sjåfører klare visuelle instruksjoner, slik at de kan navigere til kundene på kortest mulig tid og med maksimal drivstoffeffektivitet. En større skjerm betyr at sjåførene kan lettere utføre sine administrative oppgaver på enheten. Drop-down menyer, rapportering av arbeidstid, sende meldinger – det går lett med PRO 7150.
Arbeidstakers følgesvenn
PRO 7150 er svært brukervennlig, du trenger ikke engang lese instruksjonene. Det gir sjåførene den beste ruten når som helst på dagen og guider dem utenom trafikk. I tillegg talte instruksjoner, slik at sjåførene ikke trenger å flytte øynene fra veien, og den forventede ankomsttid, som er til å stole på.

Være på kontoret

Som en del av produktet Smart ™ er PRO 7150  kombinert med LINK 310 alltid koblet til kontoret og gir sanntidsinformasjon som gjør at sentralen kan spore hvert enkelt kjøretøy og alltid sende den best plasserte personen for jobben. Alle data om kjørelengder, arbeidstid og data om drivstoffeffektivitet samles inn og sendes til WEBFLEET og gir god oversikt og enkelt å ta ut gode rapporter.

 

Mer Informasjon? Ta kontakt med Svein Tore Nummedal:

Svein.tore.nummedal@cappelendamm.no

mobil/telefon : 90173400 / 21617838