PRO7100

PRO7100

PRO7100
Beskrivelse
PRO 7100 – Manifold
Hold sikkerheten
PRO 7100 TRUCK hjelper til for å minimere avbrudd via talte instruksjoner til enheten, støtte for håndfritelefonering, sikkerhetskameravarsler, mer informative kart, en kontrollert skjerm med bedre grafikk, skarpere ikoner og støtte for Advanced Lane Guidance.

Spar tid

Rask ruteplanlegging, ikke mer venting – ruten er beregnet på sekunder slik at du kan komme i gang enda raskere enn før. Med PRO 7100 kan du bruke Map Share for å gjøre rettelser og motta forandringer fra andre TomTom-brukere, mens IQ Routes gir deg de raskeste rutene, som alle bidrar til å spare tid på veien.
Spar penger

Med PRO 7100 sparer du penger ved å bruke den raskeste ruten og rutekalkuleringen, mens IQ Routes reduserer dødtid, slik at sjåfører kan kjøre mer effektivt, sikkert og økonomisk.

grønne ruter

Sjåførene komme til sin destinasjon på den mest mulig effektive måten når du velger beregning av grønne ruter på enheten.

Ha forbindelse med kontoret

Som en del av arbeidet Smart ™ er PRO 7100 og LINK510 alltid synlig for kontoret, som mottar data i sanntid og på denne måten kan spore biler, slik at de riktige personene kan ta seg av den rette jobben. All informasjon om antall kilometer kjørt, jobber utført og drivstofføkonomi samles opp og sendes til WEBFLEET, som gir en klar oversikt og gjør det enkelt å lage rapporter.

Mer Informasjon? Ta kontakt med Svein Tore Nummedal:

Svein.tore.nummedal@cappelendamm.no

mobil/telefon : 90173400 / 21617838